Vlieland Er Op Uit

Programma

Te boeken van 1 mei t/m 1 oktober.
Te boeken voor minimaal 12 personen en maximaal 14 personen.
Ben je met minder personen en wil je toch dit fantastische arrangement boeken? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een arrangement op maat met een bijpassende accommodatie! 

 

Dag 1:

09.00 uur vertrek vanaf Harlingen naar Vlieland met de veerboot van Rederij Doeksen.

10.45 uur aankomst op Vlieland. Jullie kunnen je tas zelf meenemen of je kunt het laten vervoeren door het Bagagevervoer wat bij de boot staat, dit kost 1 euro per tas. Vanuit de boot kunnen jullie meteen mountainbikes halen bij Jan van Vlieland, deze staan voor jullie klaar en mogen jullie aan de rechterkant van de fietsenverhuur af te halen.

Jullie verblijven in vakantiehuis Lindeval. Lindeval is een prachtig en uniek vakantiehuis op Vlieland. Het ligt op een van de mooiste plekken van Vlieland in Duinkersoord. Op loopafstand van het strand, de zee en het bos, en vlakbij het enige dorp van Vlieland: Oost-Vlieland. Het heeft een fenomenaal uitzicht over de duinen en is tegelijk modern en knus met vele faciliteiten. Er zijn 6 slaapkamers (één 4-persoonskamer en vijf 2-persoonskamers. Totaal zijn het 12 éénpersoonsbedden en 1 stapelbed), 3 badkamers, een ruime woonkamer met apart TV gedeelte, een eetkamer en een grote, luxe open keuken voorzien van alle apparatuur. Tevens is er een wellness gelegenheid in het souterrain: een stoomruimte, regendouche en zonnebank. In principe is de incheck om 16.00 uur. Dit is afhankelijk van de bezetting of je er eerder in kan.

15.00 uur Jullie gaan een rondrit maken met de Vliehorsexpres. Met een grote gele auto die op het strand rijdt, gaan jullie naar het uiterste puntje van het eiland, waar je normaal gesproken niet komt. Hier staat het drenkelingenhuisje. Het drenkelingenhuisje is omgetoverd tot Juttersmuseum. Jullie gids zal jullie van alles vertellen over de vondsten en over het eiland. Een unieke belevenis! De tocht duurt 2 uur.

19.00 uur De lekkerste spareribs van het eiland eet je bij eetcafé de Lutine. Dat is dus wat jullie gaan doen. Wij trakteren jullie hierop en op 2 drankjes. Mochten jullie meer gebruiken, dan kunnen jullie dit na het eten afrekenen bij de bediening. Mocht je dieetwensen hebben dan horen wij het graag.

Donderdag

11.00 uur Een nieuwe activiteit op het eiland en zeker de moeite waard is het lasergamen o.l.v. Orf van Outdoor Vlieland. In de bossen gaan jullie de activiteit beleven. Gegarandeerd succes.

’s Middags vrij programma.

19.00 uur Suptocht op de Noordzee onder begeleiding van Kite & Sup Safari Vlieland. Deze tocht eindigt op het Noordzeestrand.

20.00 uur Op het strand staat de BBQ voor jullie klaar. Wij zorgen voor drinken. Wij staan open voor jouw wensen. Het beloofd een en al gezelligheid te worden.

 

Vrijdag

10.00 uur Wij komen met de Landrover jullie spullen halen. Jullie zorgen er op dit tijdstip ook voor dat het huis leeg is, jullie komen hier na de activiteit niet meer terug.

10.15 uur Jullie maken onder begeleiding van geboren Vlielander Aant een fietstocht met de mountainbikes over het strand. Deze tocht eindigt op de Jachthaven.

12.00 uur Vertrek vanuit de jachthaven met een rubberboot naar Harlingen. Dit is een stoere boot welke wordt gebruikt voor de Zeehondentochten en Wildwatervaren. Onderweg worden jullie langs de zeehondenbank gevaren zodat jullie de dieren van dichtbij kunnen bekijken. Een spectaculaire afsluiting van jullie dagen Vlieland!

Inbegrepen:

  • Overnachtingen in villa ‘Lindeval’.
  • Linnenverhuur.
  • Toeristenbelasting.
  • Eindschoonmaak ‘Lindeval’.
  • Overtocht van Harlingen-Vlieland met de veerboot van Rederij Doeksen
  • Overtocht Vlieland- Harlingen met de rubberboot, inclusief tocht langs de zeehondenbank.
  • Mountainbike verhuur gedurende het gehele verblijf.
  • Bagagevervoer naar de jachthaven op vrijdag
  • Rondrit met de Vliehorsexpres.
  • Lasergamen in de Vlielandse bossen.
  • Mountainbike tocht met gids over het eiland.
  • Suptocht op de Noordzee.
  • Spare-ribs eten bij de Lutine met 2 drankjes (bier, wijn of fris).
  • BBQ op het strand. Inclusief drinken.
   De prijs voor dit complete arrangement bedraagt €390,- per persoon.